Rytger køle & frost møbler

Køle/ frost møblertil alle kunder

Vi tilbyder et bredt udvalg af køle/frost møbler til alle slags kunder.
Vi har igennem tiden leveret løsninger til nogle af de største detailkæder såsom Bilka, føtex, Netto og Irma. Hvis du vælger Rytger får du både leveret og installeret møblet og vi tilbyder reparation og vedligeholdes herefter. Vi kan levere køle eller frost møbler til købmænd, kiosker, fiskebutikker, ostebutikker, slagtere, bagere og m.m. For hver af disse tilfælde gælder, at vi igennem samtaler og rådgivning finder den løsning, der passer hundrede procent perfekt til opgaven.

Rådgivning til den bedste løsning

Vi anvender vores erfaring og ekspertise til at rådgive om placering og indretning. Vi guider dig til at vælge de mest optimale moduler og elementer. Der er mange valg at skulle træffe, fungerer det f.eks. bedst for dig med en kølegondol eller kølereol?

Vi leverer kun de mest driftssikre, funktionelle og flotte løsninger. Det øger nemlig salget, hvis varerne er præsenteret flot og er tilgængelige. Her hjælpe det helt rette møbel, hvor der er taget højde for belysning og butiksmiljø.

Energibesparende og moderne løsninger

Moderne køle og frost møbler sikrer også de mest energibesvarende og dermed miljøvenlige betingelser. Det kan være en vigtig komponent at tænke ind i valget og designmæssigt. Der kan også være mange penge at spare ved at skifte de gamle energikrævende systemer ud.

Vi går med al sandsynlighed også en varmere tid i møde, hvilket kan være en udfordring for de ældre modeller. Flere af dem går simpelthen i stå i varmen, til stor ubelejlighed for såvel indehaver som kunder. Vi rykker selvfølgelig ud og servicerer og reparerer systemer hurtigt, men det er en overvejelse værd, om det måske måtte være på tide at skifte de eksisterende ud.

Skriv eller ring til os og beskriv din opgave, så står vi klar til at hjælpe dig med den mest tilfredsstillende løsning.

— Kølerum—

Vi samarbejder med

Indhent et tilbud