Stor erfaring med frostrum

Vi har mere end 35 års erfaring med levering, installering og vedligeholdelse af frostrum. Vores erfaring afspejler sig også i vores valg af frostrumsproducenter. Vi gør meget ud af at vælge de mest driftssikre og energieffektive modeller. Det er yderst afgørende, at et frostrum fungerer upåklageligt – fejl kan have trælse konsekvenser. Du kan derfor med fordel læne dig op ad vores ekspertise i valg af driftssikre frostrum. Vi forhandler kun mærker af højeste kvalitet fra anerkendte europæiske producenter.
Vi hjælper også gerne med idéudvikling og anbefalinger af optimal placering og design af lokalet, hvor frostrummet skal installeres.

Rytger tilbyder et stort udvalg af frostrum i alle størrelser – store som små. De bliver produceret og leveret i moduler. Det synes vi, giver den største mulighed for fleksibilitet, således at vi kan skræddersy løsninger der passer 100% til dine behov.

Hurtig service på hele Sjælland

Vi har udgangspunkt i Brøndby – men dækker hele Sjælland. Herfra kan vi hurtigt rykke ud i tilfælde af akut reparation. Vi forstår vigtigheden af hurtig og effektiv udrykning ved fejl og skader på frostrum. Vi har derfor et team af erfarne og rutineret medarbejder, der står klar til at assistere dig. De har løst alle problemer igennem tiden og reddet mange frostvarer fra at blive beskadiget.

 

Opdateret på nyeste teknologier

Vi følger konstant med i udviklingen af de nyeste teknologier, og vi holder vores medarbejdere opdateret med de nyeste kurser. Energivenlige frostrum er ikke bare gode for miljøet, men også for din økonomi. Derfor leverer vi også lavenergi frostrum, der grundet en bedre isolering behøver mindre strøm til at holde temperaturen nede.

Vores medarbejdere står klar til at guide dig igennem hele processen og rådgiver om de bedste løsninger ved hvert skridt. Er det den mest gavnlige løsning med en integreret eller ekstern kompressor? Hvad er fordele og ulemper ved hver af løsninger? Disse spørgsmål samt alle andre du måtte sidde inde med, er vi klar til at vejlede om. Du skal blot ringe eller skrive til os, så kommer vi med vores mest kvalificeret bud.

— Frostrum—

Vi samarbejder med

Indhent et tilbud