Kølerum til alle behov

Vi leverer og installerer en masse forskellige kølerumsløsninger, der kan dække et bredt behov – det giver de mest optimale løsninger.
Vores kunder spænder fra småerhverv med brug for et lille lokalt kølerum til de helt store detailhandlere såsom Bilka, føtex og Irma.

Vi benytter os kun af kølerum i højeste kvalitet produceret i Europa. Det er noget vi selv kan stå inde for, med vores mange års erfaring.
Skulle det ske, at du oplever problemer med et kølerum, yder vi både reparation og vedligeholdelse. På denne må sikre vi at din investering holder bedst muligt.

Kølerum med og uden gulv

Kølerum kommer i mange forskellige størrelser og med eller uden gulv. De bliver som regel leveret i moduler, hvilket gør installationen nemmere og hurtigere. Et kølerum inklusiv gulv er selvfølgelig bedre isoleret end et uden, der bliver installeret direkte på det eksisterende gulv. Fordelen ved at vælge et kølerum uden gulv er dog, at det gør det muligt at køre direkte ind og ud med f.eks. en palle eller vogn.

Vælges et kølerum med gulv, findes der løsninger på ind- og udkørsel, der kan tilkøbes en rampe eller hele kølerummet kan graves ned i fundamentet og gøre plant med det eksisterende gulv.
Alt efter hvor tyk isolering der vælges, hvorvidt det bliver installeret med eller uden gulv afgør selvfølgelig også hvor meget energi der skal bruges – en vigtig tanke at have med, især med de elpriser vi har i Danmark.

Rådgivning om kompressor

Vi rådgiver også om kompressor, om hvorvidt det er mest optimalt med en monoblock eller en splitblock.

 Det har noget at sige mht. larmen de producerer og hvor den overskydende varme bliver ledet hen. Monoblock betyder at kompressoren sidder direkte på kølerummet, derfor er den larm der er forbundet med motoren og den varme der generes også tæt forbundet med kølerummet. Vælges en splitblock derimod bliver de larmende og varmegivende elementer trukket væk fra rummet, f.eks. op på taget eller på den anden side af muren.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller rådgivning så kontakt os på tlf:

— Kølerum—

Vi samarbejder med

Indhent et tilbud